Tämä osio on vasta taimi

Fine Art

Lisää myöhemmin kun ehditään koodaamaan, kiitos kärsivällisyydestä!

Kuva taimesta

Fine Art -vedoksissa käytämme useita erilaisia toinen toistaan ihanampia museolaatuisia materiaaleja. Valitsemme kanssasi juuri sinun kuvillesi sopivan paperin. Myymälässämme on papereista malleja, joita vertailemalla löydät varmasti oman suosikkisi.

Hahnemühle

Photo Rag Satin

310 gsm

Puhtaan valkoinen paksu museolaatuinen FineArt-paperi, jossa todella kauniissa mattapinnassa pieni satiininomainen kiilto tuo värit ja syvän mustan upeasti esiin.

Hahnemühle

Bamboo

290 gsm

Pehmeätekstuurinen, täysin matta museolaatuinen FineArt -paperi, joka on tehty 90% luontoystävällisestä bambukuidusta, 10% puuvillaa. Paperi on lämpimän valkoinen ja sävyntoisto on lämmin ja rauhallisen pehmeä.

Hahnemühle

Fine Art Baryta

325 gsm

Kirkkaan valkoinen, vanhojen baryttipapereiden tyylinen kiiltävä eloisa pinta. Kiiltävä musta tekee sävyistä erittäin syvät ja kirkas valkoinen saa aikaan todella kontrastikkaat FineArt-printit. Upea värintoisto ja täydellinen paperi myös kontrastikkaalle mustavalkoiselle kuvalle.

Hahnemühle

William Turner

190 gsm

Luonnonvalkoinen matta akvarellipaperimainen FineArt -materiaali. Ihanteellinen esim. grafiikkavedoksiin ja perinteisten teosten jäljennöksiin ja taiteellisiin valokuvasuurennoksiin.

Hahnemühle

Photo Rag Metallic

340 gsm

Hopeanhohtoinen FineArt -paperi. Upea Photo Rag -tyylinen pintarakenne. Metallinkiilto korostaa hienosti värejä ja sopii erinomaisesti myös mustavalkoisiin kontrastikkaisiin valokuviin.